Ochrana osobních údajů (GDPR)

Naše škola plní povinnosti Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) a zákona č. 101/2000 Sb. (zákon o ochraně osobních údajů) prostřednictvím Skupiny podniků „Základní a mateřské školy MČ Praha 9“.

Veškeré informace, formuláře a dokumenty k tématu Ochrana osobních údajů jsou uveřejněny na stránkách



Více zde: https://web.archive.org/web/20190730200130/https://www.mskytlicka.cz/ochrana-osobnich-udaju-gdpr/

Naše škola plní povinnosti Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) a zákona č. 101/2000 Sb. (zákon o ochraně osobních údajů) prostřednictvím Skupiny podniků „Základní a mateřské školy MČ Praha 9“.

Veškeré informace, formuláře a dokumenty k tématu Ochrana osobních údajů jsou uveřejněny na stránkách



Více zde: https://web.archive.org/web/20190730200130/https://www.mskytlicka.cz/ochrana-osobnich-udaju-gdpr/

Naše škola plní povinnosti Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) a zákona č. 101/2000 Sb. (zákon o ochraně osobních údajů) prostřednictvím Skupiny podniků „Základní a mateřské školy MČ Praha 9“.

Veškeré informace, formuláře a dokumenty k tématu Ochrana osobních údajů jsou uveřejněny na stránkách



Více zde: https://web.archive.org/web/20190730200130/https://www.mskytlicka.cz/ochrana-osobnich-udaju-gdpr/

Naše škola plní povinnosti Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) a zákona č. 101/2000 Sb. (zákon o ochraně osobních údajů) prostřednictvím Skupiny podniků „Základní a mateřské školy MČ Praha 9“.

Veškeré informace, formuláře a dokumenty k tématu Ochrana osobních údajů jsou uveřejněny na stránkách



Více zde: https://web.archive.org/web/20190730200130/https://www.mskytlicka.cz/ochrana-osobnich-udaju-gdpr/

Naše škola plní povinnosti Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) a zákona č. 101/2000 Sb. (zákon o ochraně osobních údajů) prostřednictvím Skupiny podniků "Základní a mateřské školy MČ Praha 9".

Veškeré informace, formuláře a dokumenty k tématu Ochrana osobních údajů jsou uveřejněny na stránkách MČ Praha 9, na odkaze

https://praha9.cz/o-praze-9/skolstvi/ochrana-osobnich-udaju-pro-zs-a-ms-mc-praha-9