Ochrana osobních údajů (GDPR)

Naše škola plní povinnosti Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) a zákona č. 101/2000 Sb. (zákon o ochraně osobních údajů) prostřednictvím Skupiny podniků „Základní a mateřské školy MČ Praha 9“.

Veškeré informace, formuláře a dokumenty k tématu Ochrana osobních údajů jsou uveřejněny na stránkách



Více zde: https://web.archive.org/web/20190730200130/https://www.mskytlicka.cz/ochrana-osobnich-udaju-gdpr/

Naše škola plní povinnosti Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) a zákona č. 101/2000 Sb. (zákon o ochraně osobních údajů) prostřednictvím Skupiny podniků „Základní a mateřské školy MČ Praha 9“.

Veškeré informace, formuláře a dokumenty k tématu Ochrana osobních údajů jsou uveřejněny na stránkách



Více zde: https://web.archive.org/web/20190730200130/https://www.mskytlicka.cz/ochrana-osobnich-udaju-gdpr/

Naše škola plní povinnosti Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) a zákona č. 101/2000 Sb. (zákon o ochraně osobních údajů) prostřednictvím Skupiny podniků „Základní a mateřské školy MČ Praha 9“.

Veškeré informace, formuláře a dokumenty k tématu Ochrana osobních údajů jsou uveřejněny na stránkách



Více zde: https://web.archive.org/web/20190730200130/https://www.mskytlicka.cz/ochrana-osobnich-udaju-gdpr/

Naše škola plní povinnosti Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) a zákona č. 101/2000 Sb. (zákon o ochraně osobních údajů) prostřednictvím Skupiny podniků „Základní a mateřské školy MČ Praha 9“.

Veškeré informace, formuláře a dokumenty k tématu Ochrana osobních údajů jsou uveřejněny na stránkách



Více zde: https://web.archive.org/web/20190730200130/https://www.mskytlicka.cz/ochrana-osobnich-udaju-gdpr/

Pověřenec pro ochranu osobní údajů:

 

Ing. Jiří Johanis
adresa: Stoupající 785/12, 190 00, Praha 9

tel.: 603 882 480

e-mail: jiri.johanis©manages.as

datová schránka: u44e3mi